Er zijn een heleboel voordelen bij het installeren van een centraal stofzuigsysteem!

Je nooit zorgen hoeven te maken of je wel alles hebt opgezogen, wie wil dit nu niet. De ongekende zuigkracht van een centraal stofzuigsysteem is niet vergelijkbaar met reguliere sledestofzuigers. Het antwoord op de vraag hoe dit mogelijk is, is relatief simpel. De krachtbron van een centraal stofzuigsysteem is namelijk niet mobiel en wordt bijvoorbeeld in de garage of kelder vast opgesteld. Dit geeft de mogelijkheid grotere en krachtigere stofzuigermotoren toe te passen zodat je als gebruiker nooit te kort komt. Meerdere keren over dat vervelende stukje stof manoeuvreren alvorens het zich gewonnen geeft is daarmee verleden tijd.

Het zakloos stofzuigen heeft de afgelopen jaren bij reguliere stofzuigers zijn intrede gemaakt. Maar wist je dat de centrale stofzuigunits al reeds 40+ jaar zonder stofzuigerzakken werken? Door het unieke zelfreinigende filter kan je zorgeloos stofzuigen en creƫren we behoud van zuigkracht op elk moment. Het opgezogen stof eindigt in een grote opvangbak onderin de stofzuigunit. Op elk ogenblik kun je gemakkelijk zien hoe vol deze is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat een gemiddeld huishouden de opvangbak circa 2-3 x per jaar doet ledigen.

Centraal stofzuigsysteem

Wij staan garant voor begeleiding gedurende de hele bouwfase!

Onze mensen bespreken met u ter plaatse uw persoonlijk project, bekijken de technische zijde, brengen u op de hoogte van mogelijke subsidies en bezorgen u een uitgebreide en nauwkeurige offerte op maat!

Onze Leveranciers

Electorlux