Domotica is niet langer een luxe, het is een intelligent beheersinstrument waarmee u alle functies in uw huis controleert: verlichting, huishoudtoestellen, rolluiken, alarmen. Bovendien leert u al hun mogelijkheden te benutten. En dat zelfs van op afstand. U verzekert uw eigen veiligheid en u vermijdt energieverspilling. Het voornaamste voordeel blijft wel dat uzelf de aanpassingen of herconfiguraties kan uitvoeren en dit dankzij de uitermate gebruiksvriendelijke software. Met domotica ligt uw welzijn in eigen handen, vandaag en morgen.

niko_home_control
content-1

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.

Wij staan garant voor begeleiding gedurende de hele bouwfase!

Onze mensen bespreken met u ter plaatse uw persoonlijk project, bekijken de technische zijde, brengen u op de hoogte van mogelijke subsidies en bezorgen u een uitgebreide en nauwkeurige offerte op maat!

Onze Leveranciers