Kunnen we je warm maken voor een fikse besparing op je verwarmingsinstallatie?

De kosten voor het plaatsen van centrale verwarming in je woning lopen al snel hoog op. Met een zelfbouwpakket verwarming installeer je het hele systeem zelf. Een enorme besparing op je budget.

Radiatoren, vloerverwarming of een combinatie van beide? De keuze is aan jou. Kies je voor de zelfbouw radiatoren, dan zijn er verschillende opties, afhankelijk van je wensen en budget. We berekenen voor jou welke radiatoren je nodig hebt om een comfortabele warmte te kunnen verspreiden in je woning.

Kies je voor onze zelfbouw vloerverwarming? Dan verwarm je op een lagere temperatuur, en dus ook met een lager energieverbruik. Bovendien verlies je geen ruimte op plaatsen waar anders radiatoren zouden komen. Wij bezorgen je het legplan en het professionele materiaal dat je nodig hebt voor de installatie van je eigen vloerverwarming.

De opties voor het aansturen van je centrale verwarming zijn gascondensatieketels, types doorstromer, ingebouwde ketel of aparte boiler.

verwarming

Als verwarmingselementen kan u kiezen voor radiatoren al dan niet in combinatie met vloerverwarming. Indien u kiest voor radiatoren, kunnen wij een keuze aanbieden in verschillende types, afhankelijk van uw wensen en budget. Er wordt voor u berekend welke radiatoren nodig zijn om het nodige vermogen qua verwarming te bereiken in uw woning. Indien u daarentegen kiest voor (een combinatie met) vloerverwarming, kiest u voor verwarming op lagere temperatuur, wat uiteraard ook zorgt voor een lager energieverbruik. U heeft daarbij ook geen ruimteverlies waar u anders radiatoren dient te plaatsen. Een systeem met vloerverwarming is heel eenvoudig zelf te plaatsen. U ontvangt van ons het legplan, alsook het nodige professioneel materiaal voor het vergemakkelijken van de installatie.

Voor warm water zijn zonnecollectoren ook een optie. Wil je nog meer inzetten op een lager energieverbruik, dan kies je best voor één van deze warmtepomp-oplossingen:

  • Lucht / water
  • Bodem / water
  • Lucht / lucht
  • Water / water

We bespreken samen met jou uitgebreid je project. Kan je ons een plan of zelfgetekende schets bezorgen van de verbouwing of nieuwbouw? Op basis daarvan bekijken we de technische kant, maken berekeningen en brengen je op de hoogte van mogelijke subsidies. Vervolgens bezorgen we je een offerte die is aangepast aan jouw behoeften.

Wij staan garant voor begeleiding gedurende de hele bouwfase!

Onze mensen bespreken met u ter plaatse uw persoonlijk project, bekijken de technische zijde, brengen u op de hoogte van mogelijke subsidies en bezorgen u een uitgebreide en nauwkeurige offerte op maat!

Onze Leveranciers

Atlantic
Watts
Vasco
Viega
Vaillant
Superia