Zelf huis verbouwen

De knoop is doorgehakt, je wil zelf je huis (ver)bouwen met behulp van zelfbouwpakketten. Familie en vrienden worden ingeschakeld om te helpen met de werken, maar hoe begin je aan dit alles? Selftech begeleidt je doorheen het volledige proces voor de installatie van je technieken, gaande van elektriciteit, beveiliging, ventilatie en sanitair tot centrale verwarming.

Het plannen

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bij Selftech worden alle bouwplannen bekeken. Welke technieken wil je gebruiken? Welk type systemen wil je toepassen? Al je vragen worden tijdens dit gesprek beantwoord. Er wordt gekeken naar jouw wensen en de beste opties voor je bouw worden overlopen. Hoeveel meter zul je nodig hebben aan leidingen? Welke materialen zul je nodig hebben? Op basis van dit gesprek zal Selftech een offerte opmaken.

De offerte

In een tweede gesprek wordt de offerte voor je persoonlijke zelfbouwpakket overlopen en gepersonaliseerd. Wil je in de keuken toch nog extra stopcontacten? Dat kan, we voegen dit eenvoudig toe aan de bouwplannen en met jouw goedkeuring worden de zelfbouwpakketten besteld. In principe kun je nu aan de installatie van jouw technieken beginnen.

De werken

Je krijgt van Selftech een handboek en persoonlijke schema’s die je kunnen helpen gedurende de werken. Je kunt ons ook tijdens de installatietijd telefonisch of per mail contacteren als dat nodig is. Dan lossen we samen het probleem op. Handig is ook dat je niet al je materialen in één keer moet afhalen. Wil je liever eerst de leidingen installeren en pas daarna beginnen aan de afwerking? Dat is perfect mogelijk. Je kunt de pakketten in verschillende stappen afhalen, volledig volgens de fase van de werken.

Assistentie op de werf

Soms zijn er bepaalde zaken die je toch liever niet zelf installeert, zoals bijvoorbeeld het aansluiten van CV-ketels of het plaatsen en keuren van gasleidingen. Je kunt dan beroep doen op een van onze professionele techniekers. Zij ondersteunen je tijdens de installatie. Het blijft voordelig, je betaalt de technieker per uur voor de installatie, maar het voorbereidende werk en de afwerking kun je nog steeds zelf doen.

 

Wil je graag meer weten? Maak een afspraak of contacteer ons via +32 53 83 13 38 of mail info@selftech.be